Not jam

Edzőink

Nyilas Veronika

Teremvezető

Személyi edző
Táplálkozási Referens
Sporttáplálkozás és Táplálék kiegészítés
Capueira aerobik trainer
Sparowbag instruktor
Funkcionális és speciális eszközök a fitneszben tanfolyam
Bodyrope trainer

bemutatkozás >>>

Személyi Edzőink

Miben segíthet Neked egy személyi edző az edzéseken?

  • Folyamatosan motivál Téged
  • Kijavítja az esetleges hibás mozdulatsorokat megtanítja a gyakorlatok helyes elvégzését, hogy edzésed hatékony legyen
  • Szakmai segítséget biztosít minden edzésen
  • Bemutatja Neked a legújabb eszközöket, megtanít azok helyes használatára
  • Segítségével eredményesen edzhetsz és gyorsabban eléred céljaidat

A Not Jam személyi edző csapata fontosnak tartja, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, szakmai odafigyeléssel segítsen.

“Nem ígérhetek mást, mint kőkemény edzést, intenzív változatos egyedi gyakorlatokat, és jó hangulatot”

Kérj árajánlatot, vagy keresd fel a számodra szimpatikus edzőnket elérhetőségén!

Tallós Diána

Személyi edző, Tabata

Moser Tamás

Edző

Petrik Dalma

Kondi Jam

Kottman Bence

Személyi Edző, csoportos óravezető

Csoportos Óraadók

Jávori Ági

Fanatic Jump, StepAerobic

Tőszeginé Komlósi Gabi

Aerobic, Bosu, GymStick

Handzó Csilla

Pilates, Gerinc jóga

Saláta Marcsi

Hot Body, Kölyök Fitness

Fodor Dávid

Krav Maga

Simon Zoltán

Zumba

Varga Misi

Hip Hop 

Petrik Dalma

Szakmai tapasztalatomat Londonban (Angliában) szereztem, ott dolgoztam személyi edzőként és spinning oktatóként. Ezen kívül még szabadtéri csoportos edzéseket (bootcamp-et) is tartottam. Személyre szabott edzésterveim különböző edzés módszerek kombinálásával (saját testsúlyos, funkcionális és erősítő) állítom össze, így szabad teret adva a kreativitásomnak.
Számomra ez a munka több mint a test karbantartása, fontosnak tartom a vendégeimet rávezetni a tudatos életmódra és a lelki egyensúly megteremtésére. Ezért nemcsak az edzések időtartama alatt számíthatsz rám, ott leszek melletted végig és mutatom az utat, ami a változásodhoz vezet.
Garantálni tudom a jó hangulatban zajló edzéseket és a vidám perceket, de ugyanakkor nem lesz „lekvárkodás” sem, kemény munkának nézünk majd elébe.

Mottóm: Ép testben ép lélek.

Nyilas Veronika (Roni)

A mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben, csak valahogyan azt felnőttként elfelejtettem. Túlsúllyal és mozgásszegény életmódommal telt el életemből jó pár év, mire észbe kaptam. 33 évesen döntöttem úgy, hogy az egészségem, a mozgás nagyobb szerepet kapjon az életmbe, így 2011-ben sportedzőként, személyi edzőként kezdtem dolgozni, létrehoztam a Not Jam Fit stúdiót, ahol funkcionálisan tudunk mozogni, majd nagyot álmodva Miskolc Belvárosában vittem a termemet. Én most csoportos órákat tartok, BodyRope, Stability, és funkcionális köredzéseken, kismamatornán találkozhattok velem a teremben. Továbbá Okos Életmód programommal segítek a táplálkozásban, hogy még hamarabb el tud érni a céljaidat.

Mottóm: Csak attól fogadj el tanácsot, aki már most ott tart ahová Te tartasz!

Moser Tamás

Edző

Gyermekkorom óta imádok mozogni, egy álmom vált valóra azzal, hogy oktatóként másokat taníthatok a helyes testmozgásra és egészséges életmódra. Ez számomra több egyszerű hobbinál vagy munkánál, ez az életcélom.

Kottman Bence

Személyi Edző, csoportos óravezető

Amióta eszemet tudom sportolok, hol a természetben, hol az edzőterem sűrűjében. A minél jobb teljesítmény érdekében, és minél nagyobb tudatosságért tanulásba kezdtem gőzerővel, így lettem eddig többek között képzett személyi edző, és táplálkozási tanácsadó. Szeretem figyelni a friss infórmációk áradatát, minél naprakészebb legyek, a táplálékkiegészítő iparban dolgozott éveim pedig rengeteg tapasztalatot biztosítanak, hogy minél többrétűen tudjak magamnak és másoknak segíteni céljaik eléréséért.

Táplálkozási tanácsadással keressetek meg bátran!

 

Konzultáció: 5500.-
(Tartalmaz egy állapotfelmérést, valamint annak kiértékelését, célok kitűzését és azok esetleges akadályainak megbeszélését)

Táplálkozási tanácsadás: 19,500.-
(egy hetes mintaétrendet, bekért étrendnapló kielemzését, és az egyén számára szükséges tanácsokat tartalmazza, valamint egy kontrollmérést)

Keressetek bátran a NotJam-ben személyesen,
vagy telefonon:+3670/380-65-41