Not jam

Edzőink

Nyilas Veronika

Teremvezető

Személyi edző
Táplálkozási Referens
Sporttáplálkozás és Táplálék kiegészítés
Capueira aerobik trainer
Sparowbag instruktor
Funkcionális és speciális eszközök a fitneszben tanfolyam
Bodyrope trainer

bemutatkozás >>>

Személyi Edzőink

Miben segíthet Neked egy személyi edző az edzéseken?

  • Folyamatosan motivál Téged
  • Kijavítja az esetleges hibás mozdulatsorokat megtanítja a gyakorlatok helyes elvégzését, hogy edzésed hatékony legyen
  • Szakmai segítséget biztosít minden edzésen
  • Bemutatja Neked a legújabb eszközöket, megtanít azok helyes használatára
  • Segítségével eredményesen edzhetsz és gyorsabban eléred céljaidat

A Not Jam személyi edző csapata fontosnak tartja, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, szakmai odafigyeléssel segítsen.

“Nem ígérhetek mást, mint kőkemény edzést, intenzív változatos egyedi gyakorlatokat, és jó hangulatot”

Kérj árajánlatot, vagy keresd fel a számodra szimpatikus edzőnket elérhetőségén!

Szűcs János

Girja, Callisthenics

Benkovics Bernadett (Betti)

Spartan Fighter Training

Petrik Dalma

Kondi Jam

Csoportos Óraadók

Jávori Ági

Fanatic Jump, StepAerobic

Tőszeginé Komlósi Gabi

Aerobic, Bosu, GymStick

Handzó Csilla

Pilates, Gerinc jóga

Saláta Marcsi

Hot Body, Kölyök Fitness

Fodor Dávid

Krav Maga

Simon Zoltán

Zumba

Varga Misi

Hip Hop 

Tallós Diána

Személyi edző, Tabata

Szűcs János

 A sport közel 20 éve fontos szerepet tölt be az életemben. Elsősorban a saját testsúlyos edzéseket és a girja használatát preferálom, de szinte minden mozgásformában otthonosan mozgok.

Mottóm: “Minden hegycsúcsra vezet fel út, csak nem biztos, hogy a völgyből látszik.” Theodore Roethke

Petrik Dalma

Szakmai tapasztalatomat Londonban (Angliában) szereztem, ott dolgoztam személyi edzőként és spinning oktatóként. Ezen kívül még szabadtéri csoportos edzéseket (bootcamp-et) is tartottam. Személyre szabott edzésterveim különböző edzés módszerek kombinálásával (saját testsúlyos, funkcionális és erősítő) állítom össze, így szabad teret adva a kreativitásomnak.
Számomra ez a munka több mint a test karbantartása, fontosnak tartom a vendégeimet rávezetni a tudatos életmódra és a lelki egyensúly megteremtésére. Ezért nemcsak az edzések időtartama alatt számíthatsz rám, ott leszek melletted végig és mutatom az utat, ami a változásodhoz vezet.
Garantálni tudom a jó hangulatban zajló edzéseket és a vidám perceket, de ugyanakkor nem lesz „lekvárkodás” sem, kemény munkának nézünk majd elébe.

Mottóm: Ép testben ép lélek.

Benkovics Bernadett (Betti)

Főállásban szolgáltató cégnél dolgozom, anyaként két fiatal felnőtt fiúgyermekem terelgetem a helyes útra. A sport tizenéves korom óta hobbi szinten része az életemnek. Saját tapasztalataim alapján azt vallom, a rendszeres testmozgás nem csak testünk, hanem lelki és szellemi egészségünk eléréséhez is elengedhetetlen. Sokféle sportágban kipróbáltam magam, igazi nagy szerelmem a küzdősport világa, és emiatt is fontosnak tartom az erőnléti és funkcionális edzéseket, hiszen ezek segítségével csodálatos eredményeket lehet elérni a teljesítmény javításában. Azt vallom, minél változatosabb edzésformákban próbáljuk ki magunkat, hogy megtaláljuk az igazán nekünk valót, amit szívesen művelünk, hiszen akkor tudunk majd igazán szép eredményeket elérni ha szívvel-lélekkel mindent beleadunk.

Mottóm: „Tested a templomod, áldozz oltárán”

Nyilas Veronika (Roni)

A mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben, csak valahogyan azt felnőttként elfelejtettem. Túlsúllyal és mozgásszegény életmódommal telt el életemből jó pár év, mire észbe kaptam. 33 évesen döntöttem úgy, hogy az egészségem, a mozgás nagyobb szerepet kapjon az életmbe, így 2011-ben sportedzőként, személyi edzőként kezdtem dolgozni, létrehoztam a Not Jam Fit stúdiót, ahol funkcionálisan tudunk mozogni, majd nagyot álmodva Miskolc Belvárosában vittem a termemet. Én most csoportos órákat tartok, BodyRope, Stability, és funkcionális köredzéseken, kismamatornán találkozhattok velem a teremben. Továbbá Okos Életmód programommal segítek a táplálkozásban, hogy még hamarabb el tud érni a céljaidat.

Mottóm: Csak attól fogadj el tanácsot, aki már most ott tart ahová Te tartasz!