Gymstick

Mi a Gymstick?

A Gymstick egy üvegszálas rúdból áll, a bot 2 végén 2 db gumikötél található, aminek a végén egy-egy kengyel van. Egy kiváló funkcionális sporteszköz. Az eszközzel kombinálhatók a kardió, állóképességi és izomerő edzések.

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

Rendszeres használatával fejlődik az erő- állóképesség, fokozódik az izomtónus, fejlődik az egyensúly és a koordináció.

Kinek ajánljuk?

A Gymstick gyakorlatokat edzettségi szintől függetlenül, bárki végezheti mivel mindenki sajtát maga állíthatja be az eszköz ellenállását. Mindenkinekajánlott, aki látványos és gyors eredményre vágyik.

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

Ez a speciális eszközzel mozgathatjuk át testünk valamennyi izomcsoportját, látványosan javíthatjuk az izomtónusokat. Az eszköz használatakor az egész test aktívan dolgozik. A Gymstick gyakorlatsorai erősítik a gerinc és az izületek stabilizálásában működő izomcsoportokat.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Amire szükséged lesz: edzőcipő, kényelmes váltóruha, törölköző és innivaló.

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

A Gymsticket a finn sportintézet fitness – és egészségügyi szakemberekből álló csapata találta ki 2003-ban, azzal a céllal, hogy egy átfogó erősítő és kondicionáló eszközt fejlesszenek, amely átmozgatja az egész testet. A Gymstick edzés egy különleges izomerősítő óra. A Gymstick egy üvegszálas rúdból áll, a bot két végén 2 db gumikötél található, amelyeknek a végén egy-egy kengyel van. A Gymstick Original egy zseniális funkcionális sporteszköz. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen. Egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek, aki gyors és látványos eredményekre vágyik.

Az edzéseket ki tartja?

Tőszeginé Komlósi Gabriella

Csoportos óravezető

Óráim: Aerobik, Gymstick, Bosu Aerobik

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező