gyógytorna

Bemutatkozás

Már egészen kiskorom óta lételemem a mozgás és a sport. Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után tudtam, hogy a mozgással össze kell kapcsolnom az eddig tanultakat. Így a Miskolci Egyetemen folytattam tanulmányaimat, amit idén fejeztem be, gyógytornász szakon. Célom, hogy minél több emberhez eljusson a mozgás szeretete és a mindennapi megterhelő munkából adódó panaszok hiánya. Továbbá célom, a megfelelő testkép, a helyes mozgások, mozdulatok kialakítása. Mindemellett igyekszem a tudásomat és önmagamat folyamatosan fejleszteni. Minden kedves mozgásra vágyót szeretettel várok egy kis tornára, edzésre, masszázsra, önmaga fejlesztésére, mozgásszervi panaszaik megszüntetésére.

Szolgáltatások és árak

Gyógytorna

Állapotfelmérés

3000 Ft

Izomerősítés

5000 Ft 50 perc;

18 000 Ft 4 alkalom

Gerinctorna

4500 Ft 50 perc;

16 200 Ft 4 alkalom

A gerinctorna segítséget nyújt a már kialakult gerinc bántalmak enyhítésére, és ezeknek a problémáknak megelőzésére is. Főleg ülő életmódot folytató, de álló foglalkozásúaknál is gyakorta jelentkeznek nyak, háti vagy derék fájdalmak. A gerinc rendszeres mobilizálása, erősítése és nyújtása elősegíti tartás javulását, a jobb munkabíró képességet, és a panaszok megszűnését.

kynesiotape

3000 Ft/ testrész

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

intim torna

18 000 Ft 4 alkalom

A gátizomtornával sokat tehetünk életminőségünk javítása érdekében. Az intim torna a vizelettartási panaszok csökkentésén kívül javítja az aranyeres panaszokat és jótékony hatással van a szexuális életre is. Nem csak nőknek!

Svéd masszázs

30 perc – 3.000 Ft

45 perc – 4.500.- Ft