Kiscsoportos edzés – Kottman Bence

Mi kell tudni az edzésről Bencével?

Maximum 6 fős csoportos óra a konditerem szépségének fő elemeivel, melyet szívesen egészítek ki különböző izgalmas funkcionális gyakorlatokkal. Mindenki megtalálja ezen az óratípuson a számára megfelelő mozgástípust, mindezt úgy, hogy közben egy jó társaságban kapcsolódhat ki. Ha a cél a fogyás, vagy erőnlét növelés, esetleg csupán az aktív kikapcsolódás itt a helyed!

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

A mozgás mindenünknek jót tesz. Testünk anyagcseréje gyorsul, izomzatunk fejlődik, agyi funkcióink javulnak, közérzetünk egyenesen imádni fogja, főleg, ha a jó társaság még pluszban segít neki. Az ember mozgásra született, mozogj az egészségedért.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánlatosabb, akik szeretik a csoportos edzést, a jó társaságot, de azért egy nagy csoportos edzéshez képest nagyobb figyelmet szeretnének edzésmunkájuk igazítására. Nemtől kortól függetlenül mindenki jól tudja érezni magát.

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

Óránként eltérően alsótest, felsőtest, vagy teljes testet mozgató edzések vannak.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Stabil talpú cipő, és kényelmes viselet szükséges, mely nem gátol a szabad mozgásban, jó izzadtságelvezető sportruházat előny, és sok víz, mert izzadni bizony fogsz!

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

Amióta az ember a sporttal foglalkozik, azóta nagyon nagy szerepet kap az edző. Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu és a Weider testvérek munkásságának köszönhetően a 70-es 80-as években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés az amatőr egyéni sport, és testépítés felé, így egyre nagyobb lett az igény arra is, hogy ilyen jellegű célokat szakemberek igénybevételével segítsék. Egyre jobb oktatások jöttek létre, hogy minél szakavatottabb edzők kerüljenek ki a nagyvilágba, és segítsék útjukon a fejlődni vágyókat. Egy jó személyi edző segít a sportteljesítmény növelésében, felkészít mentálisan, és minden más területen ami a célok eléréséhez kell.

Az edzéseket ki tartja?

Kottman Bence

Személyi edző, Csoportos óravezető

Óráim: Spartan Fighter Training, Kölyök fitness

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező