Kiscsoportos edzés – Petrik Dalma

Mi kell tudni az edzésről Dalmával?

A kiscsoportos edzésen maximum 6 fő vehet részt. Az órám a konditermi HIIT elnevezést kapta, ami annyit jelent hogy, egy kis pulzus emelő 20 perces blokkal kezdünk saját testsúlyos gyakorlatok és különböző eszközök bevonásának segítségével, majd a második blokkban az óra végig a különböző izom csoportokat mozgatjuk át egyesével gépek és súlyzók segítségével.

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

Már heti 2 kiscsoportos edzés segíti növelni az állóképességet és izomerőt, alakformáló hatású. Ezen kívül nagyon jó hatással van mentális egészségre is, remek stressz oldó hatású is.

Kinek ajánljuk?

Annak ajánlanám inkább, aki a személyi edzéssel ellentétben nem igényli a nagy figyelmet és folytonos odafigyelést, minimális szinten jártas már a konditermek és gyakorlatok világában, de mégis szeretne egy edzés tervet követni edzői utasítás alapján. Illetve ez az edzés forma a személyi edzéssel szemben kissé játékosabb, jobban csapat orientált a nagyobb létszám miatt.

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

Minden izom csoportot megmozgatunk az edzések során. Az óra elején összetett pulzus emelő gyakorlatok vannak majd az óra második felében egyesével dolgozzuk meg az egyes izom csoportokat.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Kérlek hozz magaddal edző cipőt, vizet, törölközőt és megfelelő kényelmes ruházatban gyere.

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

Manapság egyre elterjedtebb lett a konditerem használata. Ami nagyon jó mert több eszköz és gép áll a vendég rendelkezésére, minthogy csak otthon edzenek minimális eszköz segítségével. Sajnos viszont az emberek többsége egyedül, nem hozzáértő módon bele veti magát az edzésbe, ami hosszú távon semmiképp sem jó, sérülésekhez vezethet. Ezért jó, hogy lehet kérni személyi edzők segítségét a gyakorlatok helyes kivitelezésében és edzés ütemtervének készítésében.

Az edzéseket ki tartja?

English speaking Trainer

Nagy-Petrik Dalma

Személyi edző

Óráim: Body Rope, Kiscsoportos edzés

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező