Kölyök Fitness

Mi a Kölyök Fitness?

Célom mindezzel az edzéssel a gyerekekkel játékosan megszerettetni a mozgást, fejleszteni motorikus képességeiket, ügyességüket, közben építve a csapatszellemet. Változatos eszközöket, gyakorlatokat és edzésmódszereket alkalmazva gondoskodom róla, hogy mindig legyen kicsi új a nap alatt és érdeklődésük folyamatos maradjon, minél inkább, és minél hamarabb megszeressék a sportok világát. Gyermekeink egészsége érdekében elengedhetetlen életükből a mozgás, mind a mentális, mind a fizikai fejlődés tekintetében!

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

Számos tanulmány mutatott már rá arra, hogy azok a gyermekek, akik rendszeresen sportolnak jobb eredményt érnek el a tanulásban is! Javítja a tartást, megelőzhető a gerincferdülés és számos más betegség kialakulása. Mindemelett természetesen egészségesebb élet vár rájuk, ritkábban betegednek meg és hamarabb gyógyulnak fel az egyes betegségekből. Egészségesebb önértékeléssel és nagyobb önbizalommal sikeresebbek lehetünk az élet minden területén.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretnének felkészülni egy Spartan Race-re, vagy egy ahhoz hasonló akadályversenyre, ami iszonyatosan jó móka és életreszóló élmény. De ha minössze az álllóképességedet szeretnéd növelni izgalmas, kihívást jelentő gyakorlatokkal, akkor is várlka szeretettel!

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

A test egészével foglalkozunk, és annak minden hasznos fejlesztésével.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Bizonyos gyakorlatokhoz szükséges cipő, így ajánlott hozni, alapvetően kényelmes ruha legyen, ami nem baj ha esetenként akár kicsit koszos is lesz.

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

A fitness, mint életforma A fitness az 1980-as években nőtte ki magát szabadidős tevékenységből, mint sportág. A szó magyarul rátermettséget jelent és szokás magyarosan fitnesznek is írni. A fitness olyan életformát jelent, amely az egészséget, a jó fizikai erőnlétet, a teljesí­tő-­ké­pes­sé­g fejlesztését valamint az esztétikus külsőt helyezi előtérbe. Nagy szerepet kap benne az aktív, sportos időtöltés. Béres Alexandra fitneszvilágbajnok szerint: „A fitness elsősorban optimális fizikai és pszichikai működési harmóniát, szociális alkalmazkodóképességet, a mindennapok optimális cselekvő- és teljesítőképességét jelenti. Állapot, mozgalom és életforma.” Sport fiatal korban A kölyök fitness is a fent felsorolt fogalmakat helyezi előtérbe, de legfontosabb, hogy a gyerekek jól érezzék magukat miközben fejlesztik a képességeiket és aktívan tesznek az egészségükért. Minél előbb tanácsos elkezdeni kialakítani az egészséges életmód szemléletét, hiszen ha már gyerekkorban természetes, hogy rendszeresen sportolunk, a későbbiekben is az életmódunk részévé válik a mozgás.

Az edzéseket ki tartja?

Kottman Bence

Személyi edző, Csoportos óravezető

Óráim: Spartan Fighter Training, Kölyök fitness

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező