Pound Fitness

Mi a Pound Fitness?

POUND® Fitness (légdobolás) az első olyan kardio edzés, ahol igazi Rocksztár lehetsz! Ez az edzésforma ötvözi a kardió és az erősítő jellegű gyakorlatok jótékony hatásait; kiegészítve a yoga és pilates alapú mozgásokkal. Zenehallgatás helyett, válj eggyé a zenével, mert ebben az üdítő, teljes-test edzésprogramban Te adod a ritmust!

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

A gyakorlatokat, Ripstix® segítségével hajtjuk végre, amely egészen olyan, mint egy pár dobverő. A velük végzett gyakorlatok a kondicionális képességeken kívül a mély izomzat megerősítését szolgálják, és egyensúlyérzékünket is javítják. Egyszerre vezetheted le a feszültséget, fejlesztheted a készségeidet és égetheted a kalóriákat. Az edzésen a legkülönbözőbb mozgások közben ritmusosan dobolunk, erősödünk és növeljük az állóképességünket is! Az óra végére egy igazi energiabomba leszel!

Kinek ajánljuk?

Minden korosztálynak, nemtől, erőnléttől függetlenül ajánlható!

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

A mély izomzat (Core izmok) megerősítését szolgálja, és egyensúlyérzékünket javítja. A Core izmok a testtartásért leginkább felelős izmok, a test „középpontjában találjuk őket. Erősítésük igen fontos, mivel a helyes testtartás stabilizálja az ízületeket. Sok ülő, mozgásszegény életmódot folytató embernél láthatjuk a ferde, hajlott testtatást, illetve részükről gyakori panasz a hát, csípőfájdalom is. A tudatos, figyelmes Core izomzat edzésével ezek a problémák megelőzhetők.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Fitnesz vagy teremcipőt, esetleg Zumbacipőt®, amit az edzőn keresztül is megrendelhetsz a Zumba® ruhákkal együtt, ezenkívül kényelmes ruházatot, amiben könnyen tudsz mozogni. Törölköző és víz javasolt.

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

Fitnesz vagy teremcipőt, bár ezt a mozgásformát mezítláb is kipróbálhatod, ezenkívül kényelmes ruházatot, amiben könnyen tudsz mozogni. Törölköző és víz javasolt. A Ripstix® mi biztosítjuk.

Az edzéseket ki tartja?

Simon Zoltán

Csoportos óravezető

Óráim: Zumba, Pound Fitness

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező