Személyi Edzés Kottman Bence

Mi kell tudni az edzésről Bencével?

Legyen fogyás, erőnlét növelés, allóképesség fejlesztés, vagy egyszerűen egészséged megőrzés a cél, mind edzés, mind táplálkozás terén melyre menő segítséget tudok nyújtani, akár a konditermi, akár a funkcionális vonal szimpatikus számodra. Mindig az egyéni célok és képességek alapján a lehető legjobb módszerrel igyekszem szolgálni, legyen az egy versenyszintű sport kiegészítéseként, vagy ha csupán saját határaidat szeretnéd átlépni, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Fő célom az emberekkel megszerettetni az egészséges és mozgásban gazdag létet, hogy sokáig élvezhessük minden percét.

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

Személyi edzés mivoltából fakadóan csak a te egyéni céljaid elérése lesz előtérben, így minden alkalommal azon dolgozunk, hogy átléphesd saját mentális és fizikai gátjaidat, hogy állandó fejlődésben maradj.

Kinek ajánljuk?

Legyél fiatal, vagy idős, sportoló, vagy hétköznapok hőse, legyenek nagy vágyaid, vagy apró kívánságaid, biztos, hogy megtaláljuk a közös utat.

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

Egyénre szabottan a szükséges izomcsoportok mozgatás történik, előre tervezett ütemben.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Megfelelő talajfogású cipő, kényelmes ruházat, lehetőleg jó izzadtságelvezető funkcióval, és törölköző. Folyadék pótlása elengedhetetlen!

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

Amióta az ember a sporttal foglalkozik, azóta nagyon nagy szerepet kap az edző. Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu és a Weider testvérek munkásságának köszönhetően a 70-es 80-as években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés az amatőr egyéni sport, és testépítés felé, így egyre nagyobb lett az igény arra is, hogy ilyen jellegű célokat szakemberek igénybevételével segítsék. Egyre jobb oktatások jöttek létre, hogy minél szakavatottabb edzők kerüljenek ki a nagyvilágba, és segítsék útjukon a fejlődni vágyókat. Egy jó személyi edző segít a sportteljesítmény növelésében, felkészít mentálisan, és minden más területen ami a célok eléréséhez kell.

Az edzéseket ki tartja?

Kottman Bence

Személyi edző, Csoportos óravezető

Óráim: Spartan Fighter Training, Kölyök fitness

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező