Személyi Edzés Petrik Dalma

Mi kell tudni az edzésről Dalmával?

A személyi edzésen 1 vagy maximum 2 fő vehet részt. Az óra felépítése mindig egyénre szabott vegyítve az erősítő és funkcionális gyakorlatokat. Angol, illetve magyar nyelven is tartok személyi edzéseket. Az edzések során használunk különböző kondi termi gépeket, súlyokat és eszközöket (labda, gumiszalag stb.) illetve saját testsúlyos gyakorlatokat is végzünk. Számomra azonban ez a munka több mint csak a test karbantartása, igyekszem vendégeimet rávezetni a tudatos életmódra és a lelki egyensúly megteremtésére. Ezért nem csak az edzések során számíthatsz rám, hanem végig fogom majd a kezed a változáshoz vezető úton.

Ha rendszeresen jársz az edzésekre akkor ez és ez lesz a hatása, ez történik veled, így fogod érezni magad:

Már heti 2 személyi edzés segíti növelni az állóképességet és izomerőt, illetve segít célunk elérésében miszerint éppen fogyni vagy izmosodni szeretnénk jobban. Ezen kívül nagyon jó hatással van mentális egészségre is, remek stressz oldó hatású is.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek ajánlom, fiatalnak és idősnek egyaránt, aki szeretne fogyni, izmosodni vagy csak szeretne javítani az általános egészségügyi állapotán. Kezdőknek a személyi edzést ajánlanám inkább, mint a kis csoportos órát, mert még fókuszáltabban tudom javítani az esetleges gyakorlat végzés közben ejtett hibákat.

Mely izomcsoportokat mozgatja meg?

Minden izom csoportot megmozgatunk az edzések során. Egyéntől és edzés tervtől függően több féle lebontásban lehetséges az óra menete.

Ezeket hozd magaddal az órákra:

Kérlek hozz magaddal edző cipőt, vizet, törölközőt és kényelmes ruházatban gyere.

A sportág története, hogyan fejlődött a sport?

Manapság egyre elterjedtebb lett a konditerem használata. Ami nagyon jó mert több eszköz és gép áll a vendég rendelkezésére, minthogy csak otthon edzenek minimális eszköz segítségével. Sajnos viszont az emberek többsége egyedül, nem hozzáértő módon bele veti magát az edzésbe, ami hosszú távon semmiképp sem jó, sérülésekhez vezethet. Ezért jó, hogy lehet kérni személyi edzők segítségét a gyakorlatok helyes kivitelezésében és edzés ütemtervének készítésében.

Az edzéseket ki tartja?

English speaking Trainer

Nagy-Petrik Dalma

Személyi edző

Óráim: Body Rope, Kiscsoportos edzés

Kapcsolat

Címünk:

3525 Miskolc Széchenyi István út 3-9 1.emelet

Nyitvatartás

Hétfő: 6:30-22:00
Kedd: 6:30-21:00
Szerda: 6:30-22:00
Csütörtök: 6:30-21:00
Péntek: 6:30-21:00
Szombat: 8:00-15:30
Vasárnap: zárva

"Kötelező" a kötelező mezőket jelöli

NévKötelező